Send them your heart.

Det är något som är så fantastiskt magiskt över den här låten.
Och jag blir mer berörd av den för varje gång jag hör den.



Twist and shout.

Lördagskvällen var som en hel blandningsskiva av alla dess sorter. Alltifrån Bellman till Rockabilly. Det var musikstilsfest hos Nicco. Jag var McCartney och hade en helt fantastisk kväll och natt. Som jag aldrig någonsin kommer att glömma.




Tiny bubbles.

Idag när jag kom hem blåste jag såpbubblor. Ler när jag ser alla dess färger. När jag ser den spegla världen omkring mig. Samtidigt som hunden försöker fånga dem när de dansar med vinden. Underbart!

Art of madness.

Jag låter mina bilder ifrån idag säga sig själva. Och låta dig själv känna vad de kan symbolisera.



Like a rolling stone.

Det är någonting med munspel som jag tycker om. Och mitt nyårslöfte var att lära mig spela det också. Ärligt så vet jag inte riktigt vad det är som får mig att tycka så mycket om instrumentet, men det oftats så att innehåller en låt munspel, så är chansen att jag kommer gilla låten rätt stor! Dylan är ett superb exempel.



They always seem to show.

Perfekt musik att kunna somna till!


While my guitar weeps.

Paul. Ganska så briljant skulle jag vilja säga.
Och på lördag ska jag vara en Mccartney klädd i kostym med en cigarette i mungipan.





When you wish upon a star.

Alla borde ha sådana fantastiska vänner. Att kunna fika på golvet tillsammans med. Att stoppa huvud i tårtor med. Hitta konstiga ställen med skrift på väggar nästan under marken. Bära runt på stora växter utan att egentligen veta varför. Att spilla små kulor över golvet i ett tyst bibliotek. Att få idén att rulla fram och tillbaka på golvet i en korridor. Och precis allt. Alla borde ha sådana vänner. Och jag har turen att ha
dem bästa någonsin!

We fly balloons on a fuel called Love.

Ballonger kan göra en så himla glad! Speciellt om de är blå, men jag vet inte varför.


Tale as old as time.

Älskar det där med Disney's alla olika miljöer och färger. De flesta är otroligt snygga och dessa tre nedanstående är några exempel som jag tycker en smula extra om. Väldigt fint tycker jag!





Around the corner.

Dessa tre städer är de som jag helt av allt skulle vilja åka till nu på en gång! har aldrig varit i Florens, så det skulle nog vara lite extra att få åka dit. Det är så fånigt och dumt att man samtidigt som detta vill åka till Irland. Men man har ju något att se fram emot också samtidigt.




No one I think is in my tree.

Två bilder som jag anser är en aning för bra. Det är något med paraplyer som jag gillar.. måste börjat extra mycket efter jag fick se min väninna och hennes fantastiska målning av ett paraply med en tråd där ett antal små rosetter hänger sig fast och ser ut att dansa med vinden. Sedan gillar jag Beatlarna också. Eller ordet gilla är nog lite för klent om man ska vara helt ärlig och uppriktig.



Happiness.

Igår hade jag och mina väninnor Linnea, Klara och Erika en fantastisk tjejkväll! Vi åt god mat och goda cupcakes som Klara bakat tidigare under dagen. Vi pratade och skrattade med Håkan Hellström i bakgrunden. En som sagt en underbar kväll tills klockan blev nästan halv fyra på morgonen. Jag har nog världens bästa vänner.