The land becomes green again.

Utanför fönstret slår våren ut,
Marken blir grön igen
Allt som var dött väcks till liv
Det kan också vi, så länge vi andas

Ute till havs styr en fiskebåt
Längs en fri horisont
Den gungar så tryggt in mot hamn
Som jag i din famn så länge vi älskar

Det är för oss solen går opp
Och lyser som guld för kärlekens skull
Solen går opp så oskuldsfull
Och lyser på oss för kärlekens skull

Högt på ett berg står en katedral
Och pekar upp mot skyn
Men det är för himlen i dig
Och jorden i mig, vi älskar varandra

Det är för oss solen går opp
Och lyser som guld för kärlekens skull
Solen går opp så oskuldsfull
Och lyser på oss för kärlekens skull.

All they ever wanted.

Sen mitt uppe i allt, är jag tvungen att säga det att Johnossi på Brewhouse i Göteborg i fredags den 14, var helt fantastiskt. En konsert som jag aldrig glömmer. Har sedan första början alltid velat höra Party With My Pain live, och när de drog igång den, då stanna tiden. Ordet briljant räcker inte.





Something there.

Som om en skugga täckte himlen på ett ögonblick. En hel sommaräng vissnade. Från att höra fågelsång och humlors surrande till att bli en skrämmande tystnad. En bok full av tomma ark. Som om korten i ramarna blivit helsvarta. Som om stjärnorna som brukade lysa upp himlen nu var släkta. En tår rinner längs min kind. och droppar ned på det tomma pappret framför mig. en prick blir två. två blir tre. Först kanske du tycker att pappret ser tomt ut. Men jag skriver på det med mina tårar. De innehåller all den kärlek och mina tankar för dig. Som bara vi vet och kan se. Jag känner hur din hand ligger på min axel nu. du tröstar mig. Du är egentligen närmare än någonsin, du är inte borta. Jag höjer blicken mot skyn och där ser jag, en enda stjärna. den starkaste och klaraste man kan tänka sig. Jag vet att det är du. Och du kommer alltid att finnas där, tills den dag vi ses igen.

Hey little world.

En torsdagskväll i maj. den 13:e för exakt, samlade vi in ett gäng och drog oss mot klipporna och grillade. En fin kväll bestående utav flygande ketchup, hundratals korvar, svarta mashmallows, skratt i mängder, musik ur högtalare, varma filtar och allt vad man kan önska sig. En mycket fin kväll skulle jag vilja säga.





I'll never do you no harm.

ibland kommer man bort i sig själv. Till en annan värld där allt är som ett fantastiskt sommarlov. Snart är jag där på riktigt, snart så. Nu såhär innan man somnar kan man behöva någon bra melodi. Men ikväll är det en och annan Beatlesmelodie som gäller innan den här dagen är över.